Most popular products

Aszalt sárgabarack

Aszalt sárgabarack
Aszalt sárgabarack
Aszalt sárgabarack
Aszalt sárgabarack

Aszalt sárgabarack

A sárgabarack az aszalt gyümölcsök közül az egyik legkedveltebb gyümölcs.

A sárgabarackot a gyümölcsök királynőjének is tekintik, ami köszönhető kiemelkedő vitamin- és ásványianyag tartalmának, mivel a rostban gazdag gyümölcsben rengetek A-,C és B-vitamin rejlik. Rendszeres fogyasztásával nem csupán az immunrendszerünknek teszünk jót, hanem bőrünkkel is egyaránt. Csökkenthetjük vele a magas vérnyomást vagy a szívbetegségek kialakulását, ráadásul ruhánk méretét sem növeli, mert nincs benne koleszterin, kevés az energiaértéke, így bátran élvezhetjük mézédes ízét. Mindemellett jótékony hatással van a salakanyagok és méreganyagok kitisztításában.
Magas vitamintartalma mellet található benne továbbá kalcium, foszfor, nátrium és kálium, mely szervezetünk napi szükségletét bőven tudja fedezni.
Details
In stock :  20 pcs
0.99
Details

Az aszalt sárgabarack magas vitamintartalmát az aszalást követően sem veszíti el és íze is intenzívebbé válik a víztartalmának csökkenésével.
A kimagozott, hámozott aszalt sárgabarack kiváló hozzávaló húsok töltelékeként vagy akár süteményekbe keverve, de magában is egészséges és finom nassolnivaló.

Súlya 100gr

Egységára: 360Ft (3600,- forint/kg)

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó, max. 24°C

Gyártó: Tündérkert Trading Kft

Átlagos tápérték 100 g termékben, a tápérték táblázatban feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek, ingadozásuk előfordulhat.
Energia (kJ/kcal) : 1.232 / 294
Zsír : 0,5(g)
telített zsírsavak : 0,1(g)
Szénhidrát : 63 (g)
amelyből cukor: 30 (g)
Élelmi rost : 8,9 (g)
Fehérje : 3,1 (g)
Só: 0,01 (g)

Összetevők: sárgabarack, tartósítószer: kén-dioxid.

Info
Article No.
238100